Airtours lanserar Agadir

Fre 18 jan, 2019 - 7:00

Foto:Airtours


Semesterorten Agadir lockar med sina badvänliga stränder och solsäkra klimat.

Strandpromenaden i Agadir heter La Corniche och sträcker sig från La Marina d’Agadi och fem kilometer söderut.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

La Corniche är kantad av restauranger, uteserveringar och tjusiga hotell. Ovanför stranden ligger den mer genuina delen av Agadir med Talborjt-kvarteren, där du kan äta läcker marockansk mat till bra priser. Där finns även affärskvarteren med marknaden Souk eE Had.

– Agadir är en modern stad med franska influenser och en fantastisk sandstrand. Det är en mycket bra destination för den soldyrkande resenären som önskar en kortare flygresa till solen under vintern, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours.

SENASTE NYTT

ANNONS: