Foto:BIG Travels


Akademikerresor är en resebyrå i Stockholm inriktad på affärs- och konferensresor till kunder inom flera SACO-förbund.

Bolaget och dess medarbetare kommer att flytta till BIG Travels nya huvudkontor i Mörby Centrum.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– ”BIG Travel genomgår för närvarande en anpassning till de nya förutsättningar som väntar resebranschen. Akademikerresor passar väl in i vår förändrade strategi. Strategin bygger på en närmare samverkan med våra kunder, inriktad på att bättre tillgodose kundernas behov . Vi välkomnar medarbetarna till vår företagsgrupp och vi ser fram mot att de ska delta i vår fortsatta utveckling”, säger BIG Travels koncernchef Stig Sjöblom.

Akademikerresors VD Lena Mägiste kommenterar: -”Vi ser mycket positivt på att tillhöra BIG Travel och att utveckla vår verksamhet. Våra kunder inom de fackliga organisationerna är mycket nöjda med vårt sätt att utföra affärs- och konferensresor efter deras önskemål. Vi ser fram mot att fortsätta leverera en högkvalitativ service till våra kunder.”

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report