Foto: Lisa Wikstrand


Helsingborg är unikt i Sverige med sina tre kallbadhus: Kallis, Pålsjöbaden och Råå.

För att ge fler chansen att prova traditionen med kallbad drar nu första upplagan av Kallbadsveckan i gång. Invigningen blir på Påljöbaden den 31 januari.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Att bada kallbad är en stark tradition i Helsingborg. Det är dessutom en aktivitet som funkar året runt. Den 31 januari till 5 februari kan besökare uppleva aufguss, midnattsbad, bastuchill, yoga och spännande föreläsningar på alla Helsingborgs tre kallbadhus.

– Kallbadsveckan är en del av vårt arbete med att skapa en destination som erbjuder upplevelser året runt, och det arbetet gör vi tillsammans med både näringslivet och helsingborgarna. Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra besökare en upplevelse som vi har en så stark tradition kring i Helsingborg, säger Anette Lindstrup, destinationsutvecklare på Helsingborgs stad.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report