Foto:silja symphony


Silja Symphony som trafikerar rutten Stockholm – Helsingfors, har under en dockningsperiod på två veckor genomgått den största uppgraderingen sedan 2014.

6500m2 har renoverats och moderniserats för att ge resenärer en omfattande Silja Resort-upplevelse.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Moderniseringen av Silja Symphony är den mest omfattande vi genomfört sedan 2014 och vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord ett moderniserat Silja Symphony, för en omfattande Silja Resort-upplevelse.

Silja Galaxy som trafikerar rutten Stockholm – Åbo ligger för närvarande på dockning i Gdansk och genomgår stora renoveringsarbeten. Resenärer kommer därmed att få uppleva två av Östersjöns modernaste fartyg som trafikerar under svensk flagg”, säger Marcus Risberg, VD på Tallink Silja AB.

SENASTE NYTT

ANNONS: