Foto:TUI


Nu ökar antalet bokningar bland svenska folket, 67 procent fler åkte till Sri Lanka under 2018 än året innan och trenden ser ut att hålla i sig även i år.

Sri Lanka är rankad den bästa destinationen att besöka 2019, enligt Lonely Planets årliga lista över länder att besöka. Bättre förbindelser, nya hotell och ett växande utbud på aktiviteter är några av faktorerna till den fina utmärkelsen. Resebolaget TUI har även sett ett ökat intresse för destinationen genom att bokningar ökade med hela 67 under 2018 procent jämfört med året innan. Något som särskilt lockar resenärer till destinationen är safariupplevelser på Sri Lankas enorma naturreservat där tusentals elefanter lever fritt.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Sri Lanka är en fantastisk destination som erbjuder såväl långa stränder, god mat och möjlighet till aktiviteter. Något för såväl äventyrslystna eller barnfamiljer som foodies. Ett perfekt klimat under vinterhalvåret med direktflyg från Sverige. Säger Patrick Törn, försäljningschef TUI Sverige.

SENASTE NYTT

ANNONS: