Källa: Höga kusten


Hon tar över efter att Peter Holmqvist går i pension under mars.

Mia Karlsson från Sollefteå, idag ansvarig för Höga Kusten Turism, tar över uppdraget från och med 1 april 2019. – Jag är otroligt glad över det förtroende jag har fått och jag ser fram emot att fortsätta utveckla det fina arbete Peter har byggt upp, säger Mia Karlsson.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Mia Karlsson är ett välkänt ansikte i Höga Kusten, inte minst från sina år som ansvarig för Höga Kusten Turism och som projektledare för Spotlight High-Low Coast, Höga Kusten Destinationsutveckling. – Med sin breda erfarenhet från både offentlig verksamhet och från det privata näringslivet ser vi att Mia på ett bra sätt kommer att bidra till destinationens fortsatta utveckling. Vi är mycket nöjda över rekryteringen av Mia, säger Lillemor Edholm, styrelseordförande för Höga Kusten Destinationsutveckling.

Det nära samarbetet med näringen fortsätter

I sitt arbete för Höga Kusten Turism har Mia i nära dialog med näringen arbetat med marknadsföring och paketering av destinationen och dess säljbara upplevelser bland annat till Birkaresenärerna. – Det är en stor tillgång att ha arbetet så nära entreprenörerna i Höga Kusten och den dialog vi har idag kommer att fortsätta lika nära. Jag är övertygad om att det är just när man arbetar nära som utveckling sker. Entreprenörerna i destinationen är på hugget och vill fortsätta utvecklas. En av Höga Kustens styrkor är just det nära samarbete mellan det offentliga och kommunala.

Stor erfarenhet av starka varumärken

Tidigare har Mia varit marknadschef för Modo Hockey och marknadschef på SCA Skog hon berättar att hon gillar att arbeta med starka varumärken och att just platsvarumärket Höga Kusten ligger henne extra nära. – Det är fantastiskt roligt och inspirerande att arbeta åt Höga Kusten.

Vi lever och verkar i en storslagen destination som väldigt många är mycket stolta över. Jag kommer att fortsätta i Peters anda och förvalta den fina grund han har byggt upp. Ser fram emot att tillsammans med alla kompetenta personer på Höga Kusten Destinationsutveckling samt i våra fyra ägarkommuner fortsätta den resa destinationen har påbörjat, avslutar Mia Karlsson.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report