Foto:Liseberg


Liseberg storsatsar på underhållning och öppnar ett nytt musik- och nöjesområde inne på Liseberg: Hamnområdet.

Hamnområdet bjuder på allt det bästa av Göteborg på en och samma plats, utomhus men ändå väderskyddat – mitt i centrala stan. Totalt investeras över 80 mkr i scener, restauranger och publikfaciliteter inför säsongsöppningen 2019.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

2019 är musikens år på Liseberg. Utöver ombyggnationer för Rondo och nya backstageområden för Stora Scenen öppnar till sommaren ett helt nytt nöjesområde – Hamnområdet. Totalt 32 mkr investeras i scen, restaurang och publikfaciliteter i området runt Hamnkrogen. En del av nöjesområdet vädersäkras med stora markiser, två nya utomhusbarer tillkommer, och antalet sittplatser i området tredubblas.

– Vi skapar en ny miljö som påminner om Nyhavn i Köpenhamn, en vibrerande stämning längs med kajkanten. Där man kan ta en god bit mat eller bara hänga i området för att lyssna på livemusik, säger Andreas Andersen, vd på Liseberg.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report