Foto:Liseberg


Liseberg storsatsar på underhållning och öppnar ett nytt musik- och nöjesområde inne på Liseberg: Hamnområdet.

Hamnområdet bjuder på allt det bästa av Göteborg på en och samma plats, utomhus men ändå väderskyddat – mitt i centrala stan. Totalt investeras över 80 mkr i scener, restauranger och publikfaciliteter inför säsongsöppningen 2019.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

2019 är musikens år på Liseberg. Utöver ombyggnationer för Rondo och nya backstageområden för Stora Scenen öppnar till sommaren ett helt nytt nöjesområde – Hamnområdet. Totalt 32 mkr investeras i scen, restaurang och publikfaciliteter i området runt Hamnkrogen. En del av nöjesområdet vädersäkras med stora markiser, två nya utomhusbarer tillkommer, och antalet sittplatser i området tredubblas.

– Vi skapar en ny miljö som påminner om Nyhavn i Köpenhamn, en vibrerande stämning längs med kajkanten. Där man kan ta en god bit mat eller bara hänga i området för att lyssna på livemusik, säger Andreas Andersen, vd på Liseberg.

SENASTE NYTT

ANNONS: