Holländska Tourism Group International som under 2018 köpte upp det svenska bolaget Touristry med varumärken som Stockholm Info, Red Sightseeing och Red Buses har anställt Manuel Lindberg, 45 som ny VD för den svenska verksamheten from 1 april 2019. Tidigare VD Micha Gottfarb lämnar samtidigt bolaget. Manuel kommer senast från en roll som Koncernchef för norskägda Amesto Translations som under 2018 gick samman med svenska Semantix.

Vi är väldigt glada att få ombord Manuel i vårt team. Manuel har lång erfarenhet av den svenska turist- och reseindustrin och har ett stort nätverk, säger Quinten Luykx, Director International på Tourism Group International.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Det känns lite som att komma hem igen efter att jag varit ett antal år utanför turismbranschen, säger Manuel Lindberg. Tourism Group International är ett spännande bolag och vi kommer att ha fullt upp med bland annat lansering av nya koncept och varumärken här i Sverige, fortsätter Manuel.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report