Christinas bakgrund inom sälj- och marknad ska tillsammans med hennes stora kontaktnät i Göteborg stärka hotellets position och skapa minnesrika upplevelser för gästerna.

Christina kommer närmast från Clarion Hotel Post där hon arbetat som hotellchef och även ingått i pre-opening fasen av det hotellet sedan 2011. Dessförinnan har hon arbetat på Gothia Towers och Svenska Mässan och med 25 års erfarenhet från både hotell- och restaurangbranschen berättar Christina att service alltid funnits i hennes DNA.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Jag ser fram emot att tillsammans med teamet utveckla detta fantastiska hotell och skapa gästupplevelser som överträffar förväntningar. Det gör vi genom att bygga vidare på en kultur med delaktighet, ansvar och framförallt glädje, som smittar av sig på våra gäster“ säger Christina Bromander, tillträdande hotelldirektör.

Vi är stolta över att få Christina på plats med sin unika kunskap och erfarenhet i kombination med sitt breda nätverk. Hon blir en stark tillgång för vår ytterligare positionering i Göteborg. Christina har service i sitt DNA och som helt går i linje med vad Quality Hotel står för”, säger Susanna Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel Sverige & Danmark.

Den 5 augusti tillträder Christina Bromander sin nya roll som hotelldirektör på Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report