Lisebergs vd Andreas Andersen slutar

Tis 30 Apr, 2019 - 6:59

Andreas Andersen lämnar som vd för nöjesparken Liseberg. Han har haft tjänsten sedan februari 2011 och väljer nu att lämna av familjeskäl. Framöver ska han börja som direktör i Tivoli-koncernen i Köpenhamn med ansvar för själva parken.

Lisebergs styrelse ska tillsammans med Göteborgs stad inom kort inleda en rekryteringsprocess för att hitta en ny vd.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”Andreas har gjort ett helt fantastiskt arbete som vd för Liseberg och han lämnar ett mycket välskött och välfungerande bolag efter sig. Det gäller för oss att hitta rätt person som kan fortsätta leda Liseberg in i framtiden”, säger styrelseordförande Christer Holmgren i ett pressmeddelande.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report