TUI utökar Peik Martins roll, tidigare Director Transformation & Change, nu inkluderas alltså även digital försäljning i uppdraget.

Peik Martin började sin TUI karriär 2008 som VD på den finska delen av bolaget som då hette Finnmatkat. Under sin tid på TUI har han varit ansvarig för de digitala plattformarna som CIO på TUI Group och även som CIO för Northern Region, som inkluderar TUIs Nordiska marknader samt Storbritannien och Irland. Uppdrag som givit honom erfarenhet inom interdisciplinärt ledarskap, digital transformation samt en god förståelse för de olika nordiska marknaderna. Peik tillträder sin nya roll i augusti. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Med TUIs fokus på digitalisering är Peik den perfekta kandidaten för denna position. Peik Martin har visat att han är en duktig internationell ledare som är väl bekant med vår digitala försäljning och förstår de nordiska marknaderna. Säger Alexander Huber, nordisk VD på TUI.

Peiks mål med uppdraget är att utveckla kundupplevelsen och fortsätta driva den digitala utvecklingen av försäljningen.

TUIs digitala säljteam gör ett fantastiskt jobb, plockar upp trender i ett tidigt skede och engagerar fler och fler kunder på våra Nordiska marknader. Jag ser mycket fram emot att jobba med att utveckla en kundupplevelse i världsklass och att fortsätta forma framtidens resande. Säger Peik Martin 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report