Flygbolaget Air Serbia börjar åter trafikera Göteborg Landvetter Airport efter sju års uppehåll. Från 17 juli kommer västsvenska resenärer att kunna flyga till den serbiska staden Niš. Direktlinjen kommer att trafikeras med två avgångar per vecka. 

Nu återvänder Air Serbia till Göteborg Landvetter. Den nya destinationen är Niš, landets tredje största stad, som ligger i östra Serbien vid floden Nišava. Staden är belägen mitt i Balkan med korsande europavägar som förbinder staden med Asien och Västeuropa.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Direktlinjen som startar 17 juli flygs året runt med flygplansmodellen Airbus A319. Air Serbia började sin verksamhet år 2013 och är efterföljaren av företagen Aeroput (1927), JAT Yugoslav Airlines (1947) och Jat Airways (2003) med bas i Belgrad.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report