Flygresor.se kommer redan vid jämförelse av olika resor nu att visa när flygbolaget själva klimatkompenserar för passagerarna eller när en resebyrå ger möjlighet att köpa biljetter som är klimatkompenserade och där detta ingår i slutpriset. 

– Flygresor.se används av i princip alla vuxna i Sverige någon gång under ett år. Om vi ger hela Sveriges befolkning möjligheten att utöva sin konsumentmakt och välja bolag som bedriver ett seriöst klimatarbete eller ett alternativ där det enkelt går att få klimatkompensation inkluderat i priset för biljetten kan vi förhoppningsvis öka pressen på fler att ta ett större klimatansvar, säger Kristoffer Rengfors, marknadschef för Flygresor.se

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report