Foto Clarion Hotel Arlanda Airport

Karin Olby rekryteras till Clarion Hotel Arlanda Airport och tillträder som ny marknadschef. Karin har en lång och bred erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation i flera branscher och har även ett förflutet inom hotell- och restaurangbranschen. Karin förstärker ledningsteamet på Clarion Hotel Arlanda Airport och tillsammans går de in i 2020 med siktet om att ta en marknadsledande position inom stora möten och event.

– Det ska bli fantastiskt kul att komma tillbaka till hotellbranschen och få vara med och bidra till den spännande resa som både Clarion Hotel och Arlanda står inför. Fler ska veta att Clarion Hotel Arlanda Airport är mycket mer än ett ”vanligt” flygplatshotell, säger Karin Olby, Marknadschef på Clarion Hotel Arlanda Airport. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Karin kommer närmast från tjänsten som Digital Marknadschef Norden på BlueStep Bank och har över 15 års erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation, samt en MBA i Business Communication. Hon har tillbringat många nätter på flygplatser och hotell i samband med sina tidigare arbeten. 

– Karin kommer att bli en mycket bra och stark förstärkning av vår ledningsgrupp, Jag ser verkligen fram emot att vi tillsammans ska få Clarion Hotel Arlanda Airport att flyga till ännu högre höjder, säger Björn Callin Hotelldirektör/VD Clarion Hotel Arlanda Airport.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report