Foto;Comfort Hotels

Efter att ha blivit nominerad en gång tidigare har Mihaela Pricop, 43, nu vunnit utmärkelsen Department Manager of the Year på Comfort Hotels egna prisutdelning i samband med Nordic Choice Hotels stora vinterkonferens.

I samband med den årliga konferensen ‘’VK’’, där cirka 3500 Nordic Choice Hotels-anställda samlas för inspiration och utmärkelser, brukar hotellkedjan Comfort Hotel hålla i den egna prisutdelningen ‘’Comfort Awards’’. Syftet är att prisa anställda som har utmärkt sig under året som har varit. En av de mest ärofyllda utmärkelserna är Department Manager of the Year, som i år gick till Comfort Hotel Göteborgs housekeeping manager Mihaela Pricop. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Som housekeeping manager på Comfort Hotel Göteborg ansvarar Mihaela för att standarden på Comfort Hotel Göteborgs 289 hotellrum upprätthålls och för att hotellets allmänna ytor, bar och restaurang hålls rent och fräscht. I sitt team har Mihaela 25 housekeepers som hjälper till att hålla standarden.

– Mihaela är en sann förebild för alla oss som arbetar på hotellet. Hon visar energi, mod och begeistring i allt som hon gör och i alla projekt som hon tar sig an. Det är en ära för mig att ha med mig Mihaela som avdelningsledare i teamet och jag är väldigt stolt över att hon har kammat hem priset som årets avdelningsledare, säger Magnus Östlund, hotelldirektör på Comfort Hotel Göteborg.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report