Ewa Woldenius (tf. marknadschef), Sara Törn (tf. produktionschef), Louise Larsson Skoog (producent) och Henrik Lillsjö (tf. VD) fanns på plats för att ta emot priset under Sweden Live.

Vara Konserthus har tilldelats priset LiveApan för Årets arrangör under Sweden Live i Västerås. Sweden Live är ett årligt evenemang där Sveriges ledande turnébolag träffar musikarrangörer och samarbetspartners från hela landet.

LiveApan är ett pris som delas ut i fem kategorier i samband med Sweden Live varje år. Pristagare är svenska arrangörsbolag som under föregående år, eller under en längre tid, bidragit med betydande insatser för svensk livemusik. Priset syftar framför allt till att belöna gediget arbete, entreprenörskap, innovationsförmåga, målmedvetenhet och kraft att inspirera andra inom livemusiken i Sverige. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Priset till Årets arrangör tilldelas Vara Konserthus med följande motivering:

”I en liten kommun med bara 16 000 invånare har årets pristagare skapat en unik plattform för scenkonst. Själv säger man ”vardagsnära kultur”, och både omfattning och bredd imponerar. Det som erbjuds från husets scener spänner från kammarmusik till pop, jazz, buskis, komedi och mycket annat. På en period kortare än 15 år har lilla Vara blivit Västergötlands kulturella residensstad. Den bedriften belönar vi med priset som Årets arrangör – priset går till Vara konserthus”.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report