Foto:Quality Hotel Park Södertälje

I mars kommer hon att växla upp från att ha varit hotellchef till att bli hotelldirektör med planer på att fortsätta utvecklingen av hotellet.

Anna har flera års erfarenhet från hotellet där hon har gjort det mesta. De senaste åren har hon varit både hotellchef och Culture Ambassador. Tidigare har hon även varit Front Office Manager på samma hotell. Hon har en passion för destinationen och är aktiv i olika nätverk för att utveckla den vidare.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Vi är stolta över att få Anna på plats med sin unika kunskap och erfarenhet av hotellet och i synnerhet för destinationen. Hon blir en stark tillgång för vår ytterliggare positionering i Södertälje. Anna har en hög energi och arbetsglädje, som helt går i linje med vad Quality Hotel står för”, säger Susanna Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel Sverige & Danmark.

Anna ser mycket fram emot att får vara med och stärka hotellets position och inte minst Södertälje som destination.

Att få utvecklas vidare på det hotell jag älskar, är en unik chans! Vi ska tillsammans ta hotellet till nästa nivå. Jag ser Quality Hotel Park som en viktig mötesplats och arbetsplats i Södertälje. Vi ska fokusera på att överträffa våra gästers och medarbetares förväntningar och bidra till att Södertälje går en ljus framtid till mötes. Tillsammans ska vi skapa Södertäljes bästa mötesplats”, säger Anna Wall, tillträdande hotelldirektör.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report