Foto:Copperhill

Det Petter Stordalen-ägda hotellet Copperhill mountain lodge i Åre stänger över påsken. Detta i samband med regeringens direktiv om att begränsa folksamlingar till max 50 personer.

Från och med i dag träder regeringens beslut om att förbjuda folksamlingar med fler än 50 personer. I och med detta väljer nu hotellet Copperhill mountain lodge, som ägs av Petter Stordalen, att stänga sin verksamhet över påsken, rapporterar SVT.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”Vi är en av de större aktörerna i Åre så vi vill vara ansvarsfulla”, säger Eva Ottosson Rask till SVT och berättar även att flera gäster valt att avboka sin vistelse.

”Fram till påskveckan anser vi att vi kan bedriva en trygg och säker verksamhet men under påsken ökar trycket ordentligt vilket gör att vi bedömer att vi inte kan fortsätta hålla öppet utifrån de rekommendationer som kommunicerats av Folkhälsomyndigheten.”

Verksamheten stängs den 5 april och beräknas öppna igen den 8 maj, när skidsäsongen avtagit. Hotellet erbjuder de gäster som har en bokning under tidsperioden att antingen boka om sitt besök eller få pengarna tillbaka, skriver SVT.

Källa:di.se

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report