Scandic Hotels lanserar under tisdagen ett nytt koncept för flexibla arbetsytor på 270 av kedjans hotell. Satsningen sker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland och Polen, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Efterfrågan på flexibla kontorslösningar har vuxit sig starkare de senaste åren. I takten med en ökad digital utveckling har efterfrågan på så kallade coworkingplatser växt samtidigt som behovet för permanenta kontor minskar. Detta tar nu Scandic fasta på när bolaget rullar ut Nordens största nätverk av flexibla arbetsytor på kedjans hotell.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”Allt fler söker moderna kontorslösningar och vi ser en ökad efterfrågan av dynamiska arbetsytor och miljöer närmare hemmet eller på resan. Med våra 270 hotell i sex länder kan vi erbjuda flexibla, inspirerande och kostnadseffektiva arbetsytor oavsett var du befinner dig”, säger Jens Mathiesen, vd och koncernchef på Scandic Hotels.

Bolaget beskriver att satsningen bygger på enkelhet och tillgänglighet för de kunder som vill utnyttja tjänsten. Kunderna ska fritt kunna välja att arbeta ifrån alla de 270 hotellen som ingår i konceptet. Kontorslösningarna ska finnas tillgängliga både för enstaka arbetsplatser som lösningar för större företag.

”Våra gäster har länge arbetat från våra lobbys, något som uppskattats av många då det är en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Nu tar vi nästa steg genom att erbjuda alla, tillgång till arbetsplatser i våra hotell vilket inkluderar mer lugna miljöer, möjlighet att enkelt boka mötesrum per timme och tillgång till förfriskningar”, säger Jens Mathiesen.

Källa.di.se

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report