Foto:BWH Hotel Group

BWH Hotel Group har vuxit kraftigt de senaste åren och har idag 160 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Ambitionen är att fortsätta växa, framförallt i Norge och Danmark.

För att säkerställa högsta möjliga värde till hotellen och samtidigt fortsätta att växa har Andreas Gottlieb utsetts till Chief Growth Officer. Rollen innebär ett övergripande ansvar för kedjans hotellportfölj, såväl existerande som nya hotell.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

I samband med att Andreas tillträder sin nya roll kommer Kristina Långström ta över rollen som Director of Sales. Kristina har lång erfarenhet av försäljningsarbete i ledande roller från bland annat American Express och First Hotels och har varit en viktig del i BWH Hotel Groups framgångsrika försäljningsarbete de senaste åren. De båda tillträder sina nya tjänster den 1 oktober.

– Jag är övertygad om att både Kristina och Andreas kommer vara starkt bidragande till vår positiva utveckling i framtiden, säger Johan Michelson, VD för BWH Hotel Group.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report