Foto:sj.se

För att möta den ökade efterfrågan på tågresor sätter SJ in fler avgångar under helger och högtider. Samtidigt meddelar tågbolaget att antalet blockerade platser blir färre.

Tågresandet i Sverige har gradvis ökat sedan i våras. Från att bara köra hälften av sina planerade avgångar gick SJ upp till 70 procent av sin ordinarie trafik under sommaren. Och intresset för inrikesresandet är fortsatt stort under hösten.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi märker ett ökat intresse för fritidsresande under veckosluten och har därför beslutat att sätta in flera tåg under de mest populära sträckorna från och med november, säger Simon Hermansson, presskommunikatör vid SJ.

Källa.svt.se

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report