Foto: TUI GROUP

TUI inleder en långsiktig satsning på att bredda sitt utbud från sol och bad till att inkludera skidresor till de svenska fjällen. I samarbete med Scandinavian Mountains Airport öppnar researrangören sex nya flyglinjer inom Sverige till Sälen med start i december. 

De nya flyglinjerna kommer att gå från Stockholm, Göteborg och Malmö på torsdagar och söndagar mellan december och mars, på utvalda datum från Norrköping, Ängelholm-Helsingborg och Växjö. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Det är oerhört glädjande att TUI väljer att satsa på inrikesmarknaden med nya direktlinjer till Sälen och under en utmanande tid ser nya möjligheter, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad och Kommersiell utveckling på Swedavia. 

– Hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet och utöver Folkhälsomyndighetens rekommendationer följer vi ett internationellt regelverk inom flygbranschen och har infört rekommendationen om att bära munskydd och andra omfattande åtgärder för att skapa en trygg miljö för resenärer såväl som medarbetare på alla våra flygplatser, fortsätter Charlotte Ljunggren. 

– Skidresor är något vi länge tittat på att lansera, nu såg vi en möjlighet. Vi hoppas att många av våra kunder uppskattar möjligheten att enkelt kunna flyga direkt med oss till en av de mest populära skidorterna i Sverige. Sälen erbjuder aktiviteter i frisk fjälluft, jag tror många längtar efter det, säger Tommy Serban, kommersiell chef på TUI. 

För att säkerhetsställa trygghet på flygresan erbjuder TUI incheckning online när det är möjligt. De har också vidtagit andra noggranna åtgärder såsom djuprengörning av flyg mellan avgångar och planen är utrustade med s.k. HEPA-filter som renar luften enligt sjukhusstandard. HEPA-filter fångar upp 99,97 procent av alla mikrofibrer och på så sätt begränsar spridningen av luftburna droppar väsentligt ombord.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report