Qatar ber nu de kvinnor som tvingades genomgå gynekologiska undersökningar på en flygplats i Doha om ursäkt, rapporterar BBC.

Myndigheterna ska nu utreda händelsen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Kvinnor på tio flygplan gynundersöktes efter att ett spädbarn hittats övergivet i en platspåse, gömd under skräp på flygplatsen i Doha. I sökandet efter mamman tvingades kvinnorna genomgå en undersökning för att ta reda på om de fått barn.

– Syftet med det snabba beslutet om att inleda sökandet var att förhindra att förövarna till det här fruktansvärda brottet skulle fly. Qatar beklagar den påfrestning eller kränkning som detta orsakat resenärerna, uppger Qatars regering till BBC.

Källa.aftonbladet

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report