Foto:norwegian

Norwegian har tilldelats priset ”Europas bästa lågprisflygbolag 2020” av World Travel Awards – en av resebranschens finaste och mest erkända prisutdelningar globalt. Det är sjätte året i rad som Norwegian får den här fina utmärkelsen.

World Travel Awards etablerades 1993 i syfte att uppmärksamma, fira och belöna de bästa aktörerna globalt inom resebranschen och det är representanter från branschen som röstar fram sina favoriter. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– COVID-19 har påverkat resebranschen globalt och inneburit att Norwegian under 2020 haft utmaningar som saknar motstycke. Genom hela den här förlängda krisen har vi fortsatt fokusera på våra kunder genom att fortsätta flyga viktiga inrikes- och europeiska linjer. Att vinna priset ”Europas bästa lågprisbolag” för sjätte året i rad är ytterligare ett bevis på att våra dedikerade och engagerade medarbetare runt om i världen, verkligen är Rednose Warriors, säger Norwegians koncernchef Jacob Schram.

– Trots de ofattbart svåra utmaningar som flygbranschen drabbats av i år så har Norwegian visat stor styrka och fortsatt erbjuda utmärkt service. Bra jobbat Norwegian för att ni för sjätte året i rad kammar hem priset för ”Europas bästa lågprisbolag,” säger grundaren och vd:n för World Travel Awards,Graham E. Cooke.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report