Stromma ställer in alla sina julbord

Tor 26 nov, 2020 - 6:59
Foto:Strömma

Den ökade spridningen av covid-19 får stora konsekvenser. Strömma har idag meddelat att man ställer in samtliga julbordskryssningar med Strömma Kanalbolaget i Göteborg och Stockholm samt Vaxholms Kastells julbord.

-För första gången på över 30 år ställer vi in våra julbordskryssningar och det är ett väldigt tråkigt besked. Vi hade planerat för corona-anpassade julbord men det var innan de nya restriktionerna kom. Vi kan bara beklaga och hoppas att våra gäster får uppleva julstämning på annat sätt. Nästa år ska vi vara tillbaka igen. Tills dess håller vi ut, avstånd och humöret uppe, säger Peter Henricson, Sverigechef på Stromma.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report