Afrikas ledande flygbolag Ethiopian Airlines utser AVIAREPS som ansvarig för sina försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter i Norden och Baltikum.

Afrikas största flygbolag Ethiopian Airlines, med 127 destinationer och en produkt i världsklass, utökar samt förbättrar sina anslutningar över hela världen. Flygbolaget erbjuder för närvarande sina nordiska kunder direktflyg från Stockholm och Oslo. Genom utnämningen av AVIAREPS som General Sales and Service Agent i de nordiska och baltiska länderna ser flygbolaget möjligheten att skapa synergier för sin verksamhet samt förstärka sin närvaro i regionen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Från och med den 1 maj 2021 är AVIAREPS nordiska och baltiska team ansvariga för flygbolagets direkt- och agentförsäljning, promotions, marknadsföring och PR-aktiviteter på dessa marknader.

AVIAREPS, världens ledande försäljnings-, marknadsförings- och kommunikationsbyrå för rese- och livsstilsvarumärken, utökar nu det befintliga samarbetet i Norge till övriga Norden och Baltikum: Sverige, Danmark, Finland, Island, Estland, Lettland och Litauen. AVIAREPS representation av Ethiopian Airlines som GSA utökas nu från 11 till 18 länder.

I en kommentar till utnämningen säger Wogayehu Terefe, regionchef för Ethiopian Airlines i de nordiska och baltiska länderna: ”Vi är glada över att kunna utvidga vårt partnerskap med AVIAREPS i de nordiska och baltiska länderna. Detta gör att vi kommer mycket närmare våra värdefulla kunder och säkerställer en enkel tillgång till våra produkter och tjänster i världsklass. Partnerskapet kommer att hjälpa oss att öka kännedomen och stärka vårt varumärke i regionen, samt ytterligare förstärka turism- och handelsförbindelserna mellan Afrika och de nordiska och baltiska länderna. ”

Tapani Kauhanen, chef för AVIAREPS Norden och Baltikum, sade: ”Vår utnämning av Ethiopian Airlines är en bekräftelse på vårt långvariga åtagande att säkerställa flygbolagets framgång som en viktig aktör på våra lokala marknader. Med direktflyg från Stockholm och Oslo till Addis Abeba tar Ethiopian Airlines det fantastiska – och de allt mer populära destinationerna i Afrika närmare oss. Affärsutbytet mellan Afrika och de nordiska länderna växer och Ethiopian Airlines tjänar det nordiska näringslivet med tidsbesparande direktanslutningar. På samma vis medför dessa direktförbindelser att Afrikas underverk också kan erbjudas nordiska och baltiska fritidsresenärer som söker oförglömliga semestrar.

Våra lokala team av flygproffs är angelägna om att flygbolaget ska växa ytterligare på våra marknader. Vi känner oss stolta och redo för uppgiften! ”

Om Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines är det ledande och snabbast växande flygbolaget i Afrika. Under sina 75 års verksamhet har Ethiopian Airlines blivit kontinentens ledande flygbolag och är oöverträffad i sin effektivitet och operativa framgång. Ethiopian Airlines är marknadsledande i Pan-Afrikansk passagerar- och frakttrafik. Ethiopian Airlines med den yngsta och modernaste flottan i Afrika erbjuder förbindelser mellan 127 internationella passagerar- och fraktdestinationer på fem kontinenter.

Ethiopian Airlines som för närvarande genomför en 15-årig strategisk plan – Vision 2025 – kommer resultera i att Ethiopian Airlines befäster sin position som den ledande flygbolagskoncernen i Afrika med sju affärsenheter: Ethiopian International Services; Ethiopian Cargo & Logistics Services; Ethiopian MRO Services; Ethiopian Aviation Academy; Ethiopian ADD Hub Ground Services and Ethiopian Airports Services and Ethiopian Express Services (domestic).

Det prisbelönta flygbolaget Ethiopian Airlines, som också är medlem i Star Alliance, har redovisat 25% genomsnittlig tillväxt de senaste sju åren.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report