Foto:SAS

I takt med att efterfrågan på såväl affärs- som fritidsresor ökar fortsätter SAS att återuppta rutter, framgår av ett pressmeddelande. SAS kommer att erbjuda drygt 160 direktlinjer till 90 destinationer under hösten 2021, skriver bolaget.SAS ökar antalet flygningar mellan de skandinaviska huvudstäderna och andra destinationer i nätverket och kommer nu att flyga på alla inrikesdestinationer i Norge och Sverige när rutten Arlanda-Sundsvall återupptas i september.

Antalet flygningar kommer också öka till flera destinationer som anses viktiga för affärsresande inom Europa.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”Det ökande intresset för city- och weekendresor till europeiska städer gör att SAS återupptar rutterna till Amsterdam, Dublin, Florens, Krakow och Prag. SAS erbjduer även fler avgångar till varmare Medelhavsdestinationer i Sydeuropa och på Kanarieöarna i syfte att tillgodose en allt större efterfrågan på semesterresor”, skriver flygbolaget. 

SAS kommer även att flyga fler direktlinjer från de skandinaviska huvudstäderna till ett antal destinationer i USA från och med september och fortsätta att flyga till Asien med direktflyg från Köpenhamn till Tokyo och Shanghai.

Källa: Nyhetsbyrån Direkt

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report