Foto:SriLanka Airlans

AVIAREPS har utsetts av SriLankan Airlines till generalagent i de nordiska länderna: Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island, med omedelbar verkan. AVIAREPS är världsledande inom turism och luftfart med 64 kontor i 47 länder i världen.

Utnämningen gjordes när Sri Lankas nationella flygbolag söker återhämtning, ökad försäljning och utökade marknadsandelar från Norden, i efterdyningarna av pandemin, samt tiden efter pandemin.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

AVIAREPS kommer att fungera som General Sales Agent (GSA) för SriLankan Airlines i de nordiska länderna genom Aviareps lokala team och kontor i området med ansvar för flygbolagets försäljning, marknadsföring, bokning och biljettering.

”Vi presenterar stolt Aviareps som vår General Sales Agent på dessa viktiga marknader. Vi ser dem som en stark partner för att återansluta de viktiga nordiska marknaderna till våra främsta destinationer -Sri Lanka och Maldiverna. ” Sa Manoj Gunawardena regionchef för Europa för SriLankan Airlines.

”Vi är mycket stolta över utnämningen och det givna förtroendet. Vi kommer att använda vårt professionella lokala nordiska team för att stärka SriLankan Airlines marknadsposition i vårt område. Vi vill förstärka kopplingen mellan de nordiska länderna och Sri Lanka ”, säger Tapani Kauhanen, Aviareps General Manager för de nordiska länderna.

SriLankan Airlines har byggt upp ett gott rykte över hela världen för sin service, komfort, säkerhet och tillförlitlighet och fått många avundsvärda branschutmärkelser genom tiden.

SriLankan Airlines blev det första flygbolaget i den sydasiatiska regionen som fick Diamond -betyget från Airline Passengers Experience Association (APEX) och SimpliFlying: En standard som mottagits för de extra säkerhetsåtgärderna och omfattande hygienåtgärder som har följts sedan den COVID-19 pandemin startade.

SriLankan Airlines är en del av One World Alliance.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report