Kosta Safaripark är stolta mottagare av priset ”Årets Turismföretag i Kronoberg”. På Bild från vänster Oskar Wijk, Emil Jarkrans, Emil A Jansson och John Källström
Bild från vänster Oskar Wijk, Emil Jarkrans, Emil A Jansson och John Källström

Kosta Safaripark har idag tilldelats priset ”Årets Turismföretag i Kronoberg” och är därmed nominerade till Stora Turismpriset som delas ut utav Tillväxtverket! Parkchefen John Källström, Emil Jarkrans och destinationschefen Emil A Jansson är mycket stolta och glada. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”Utmärkelsen känns fantastisk och vi vill ge en stor eloge till alla som har bidragit till att skapa denna verksamhet.” säger Destinationschef Emil A Jansson.

Motiveringen till vinsten:
Kosta Safaripark driver en 200 hektar stor safaripark i den småländska urskogen där besökaren kan se Visent, Vildsvin, Mufflonfår, Kronhjort, Dovhjort och Älg. Besökaren kan med egen bil köra genom parken. På området finns även en souvenirpark.
Kosta Safaripark har med sin småländska klurighet tagit sikte på cirkulär hållbarhet redan från start. Varit snabba på att se möjligheter i de förändringar som skett i och med pandemin. Bidrar till ökad attraktivitet för hela Glasriket. Kosta Safaripark är dessutom ett besöksmål som är tillgängligt för alla.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report