Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

I januari börjar researrangören Lion Alpin att flyga direkt från Landvetter till Sankt Gallen i Schweiz för direkt transfer till närliggande skidorterna St. Anton och Ischgl under vintersäsongen. Alpresebyrån erbjuder också för första gången weekendresor från Göteborg.

I vinter kan man för första gången flyga direkt till Sankt Gallen i Schweiz med alpresearrangören Lion Alpin, för smidig direkt transfer vidare till österrikiska Tyrolen och skidorterna St. Anton och Ischgl, knappt 1,5 timma till St. Anton och 2 timmar till Ischgl.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Lion Alpin erbjuder också för första gången weekendresor/kortresor från Landvetter med avgångar antingen lördag-tisdag eller tisdag-lördag till St. Anton och Ischgl.

Resorna med direktflyg från Göteborg Landvetter Airport (GOT) till Sankt Gallen-Altenrheins flygplats (ACH) avgår varje vecka mellan den 22 januari och 19 mars 2022.

Även om resandet fortfarande är kraftigt präglat av pandemin har efterfrågan på flygresor ökat, både i form av reguljärflyg och charterresor. Återhämtningen för flygresandet fortsätter i augusti och för andra månaden i följd når antalet resenärer den högsta nivån sedan inledningen av pandemin. Göteborg Landvetter Airport hade sammantaget närmare 265 000 resenärer i augusti, en minskning med 58 procent jämfört med augusti 2019. Jämfört med augusti i fjol var resenärsökningen sammanlagt 155 procent.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report