Liftfållor och att personalen enbart får bo med arbetskamrater – det är några saker som Skistar tar med sig från pandemisäsongerna och in i årets vintersäsong.

De lättade restriktionerna är glädjande inför den kommande skidsäsongen, menar Skistar. Men det finns några saker som pandemin föranlett som företaget även tar med sig in i årets säsong.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi blev ju väldigt snabbt mer digitala förra säsongen. Digitala incheckning, digitalt köp av skipass, möjligheterna att få skidutrustning hemkörd – det finns många positiva saker som vi tar med oss, förklarar destinationschefen Jonas Bauer.

Vissa förhållningsätt blir kvar – och uppmanar personal till vaccinering

Liftfållor i liftsystemen blir till viss del kvar och de anställda får bara bo med sina arbetskamrater. Jonas Bauer är dock noga med att understryka att företaget enbart uppmanar till vaccinering – det är inte ett krav bland de anställda.

– Känner man sig det minsta dålig så stannar man hemma. Vi fortsätter att tvätta händer, sprita där det går, så att vi hela tiden gör det på ett så bra sätt och fortsätter resan att säga att ”vi lägger den här pandemin bakom oss”.

Källa:svt.se

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report