Claes Pellvik tillträder rollen som ansvarig för det nordiska kommunikationsarbetet.

Claes Pellvik har en gedigen erfarenhet från branschen med sina 28 år i företaget där han haft ett flertal olika tjänster, men där han främst varit ansvarig för Vings marknadsföring. Och med sina 18 år som marknadschef för bolaget är han en av de marknadschefer som suttit längst på sin position.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

I sin nya roll som kommunikationschef kommer Claes att ansvara både för kommunikations- och PR-arbetet för Ving i Sverige, men har även till uppgift att leda det nordiska teamet som inkluderar Ving i Norge, Spies i Danmark och Tjäreborg i Finland.

– Jag är ödmjuk och samtidigt peppad inför den nya rollen, att tillsammans med det nordiska kommunikations-teamet, kommunicera allt spännande som händer i vår koncern och i resebranschen i stort, säger Claes Pellvik, ny kommunikationschef Ving.

Claes Pellvik tar över rollen efter Fredrik Henriksson, som går vidare för nya uppdrag som kommunikationschef för Husqvarna Group.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report