Viking Line fortsätter att utöka sin satsning på kryssningar till Höga Kusten.
Foto: Höga kusten

Viking Line lanserar sitt kryssningsutbud för 2022 – och hela åtta gånger anlöper Viking Line till Härnösand och Höga Kusten. Redan den 17 april startar säsongen med en påskkryssning. Därefter blir det två turer i maj, en i juni och sedan avslutas säsongen med fyra kryssningar på tema kräftfest i september. 

– Att Viking Line utökat antalet turer och kör under en längre period ligger helt i linje med vår strategi för att visa upp Höga Kusten under fler säsonger, säger Mia Karlsson, VD Höga Kusten Destinationsutveckling.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!


Efter två år av olika restriktioner är längtan efter nära och trygga upplevelser större än någonsin. I och med det utökar Viking Line utbudet av destinationskryssningar inför 2022 och först ut är en påskkryssning till Höga Kusten med Viking Cinderella. 

– Det är så roligt att vi får hälsa Viking Line och dess resenärer välkomna till Härnösand även 2022. Att bolaget väljer att återvända och utöka utbudet visar att intresset för Härnösand och Höga Kusten håller i sig, säger Andreas Sjölander, kommunstyrelsens ordförande (S).

SENASTE NYTT

ANNONS: