Anki Thorn är ny hotelldirektör för Scandic Klarälven.
Foto: Scandic Klarälven

.

Scandic har rekryterat Anki Thorn som tillträder tjänsten som hotelldirektör för Scandic Klarälven den 1 januari, 2022. Anki kommer närmast från rollen som hotellchef på Scandic Karlstad City. Hon får direkt i uppdrag att fortsätta byggandet av en stark organisation och skapa nya synergier med Karlstads nya sportområde, Sannafältet Sportcenter. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Jag är otroligt glad över att Anki valde att tacka ja till tjänsten som hotelldirektör på Scandic Klarälven. Anki har haft flertalet ledande befattningar inom Scandic och att hon nu tillträder sin nya roll för vår hotellpärla vid Klarälven känns fantastiskt bra då närområdet bjuder på ett unikt stadsutvecklingsprojekt i form av Sannafältet Sportcenter, säger Kai Pasma, Distriktsdirektör för mellersta Sverige på Scandic Hotels.

Anki Thorn har många års erfarenhet inom hotelldrift och har en gedigen bakgrund från ledande befattningar inom Scandic. Hon har tidigare varit hotellchef på Scandic Karlstad City under 3,5 år och har sedan innan en lång erfarenhet inom bokning och reception. Förutom att fortsätta med ett stark lagbygge på Scandic Klarälven kommer ett av Ankis uppdrag vara att fortsätta samarbetet med det lokala föreningslivet, där Scandic i Karlstad under många år har verkat för flertalet ideella föreningar och organisationer, samt identifiera nya synergier med Sannafältet Sportcenter som öppnar under 2022.

SENASTE NYTT

ANNONS: