Air Leap ATR 72

Air Leap ATR 72

Air Leap har beslutat att fortsätta flyga Örnsköldsvik – Stockholm Arlanda på kommersiella grunder efter att trafikverket meddelat att sträckan inte längre omfattas av den statliga upphandlingen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Från och med den 1 januari 2022 trafikerar Air Leap sträckan helt på kommersiella grunder och fortsätter att utöka tidtabellen. Från den 30 januari kommer det flygas två dagliga tur och retur, måndag till fredag samt en tur och retur på söndagar.

– Örnsköldsvik är en mycket dynamisk stad och har en blomstrande industri med många internationella förgreningar, därför finns ett stort behov av en väl fungerande flygtrafik som ansluter till Stockholm-Arlanda, säger Jon Melkersson, VD Air Leap.

– Vi befinner oss just nu i den tredje djupa vågen av covidpandemin, med stora utmaningar för samtliga flygbolag. Trots detta har vi beslutat oss för att fortsätta flyga Örnsköldsvik-Arlanda på kommersiella grunder och utan statligt stöd, fortsätter Jon Melkersson.

SENASTE NYTT

ANNONS: