Internationella priser till SkiStars destinationer och hotell: Tar hem vinsten i två kategorier i World Ski Awards 2021

För sjätte gången i World Ski Awards nio år långa historia kammar Åre hem priset som ”Sveriges bästa skidort”. Dessutom vinner SkiStars hotell Radisson Blu Resort i Trysil i kategorin ”Norges bästa skidhotell”. 

– För oss är det högsta prioritet att kunna erbjuda minnesvärda fjällupplevelser för våra gäster och det börjar med bra och varierad skidåkning och kvalitet i allt från boende och mat till aktiviteter. Därför betyder det mycket för oss att få det här erkännandet och ta hem segern i två kategorier. Stort tack till alla våra anställda och till de som har röstat på oss, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef för SkiStar.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Varje år utser World Ski Awards vinnare bland ledande hotell, destinationer och reseföretag. Initiativet är globalt och ska lyfta fram de som utmärker sig inom turism genom kvalitet och unikitet. Syftet med priset är att föra samman branschen och därigenom inspirera till innovation, lokal tillväxt och goda framtidsutsikter.

– Att vi vinner for sjätte gången gör såklart att man känner sig lite extra stolt tillsammans med alla medarbetare och hela näringen i Åre. Det har varit och är annorlunda tider men detta är ett kvitto på att många uppskattar alpin skidåkning och den fantastiska upplevelse som hela Åre står för, säger Sebastian Thomasson, destinationschef SkiStar Åre.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report