Foto:Royal Jordanian

Royal Jordanian återupptar sin direktrutt mellan Köpenhamn till Amman enligt sommartidtabellen. Första flygningen kommer att genomföras den 27 mars 2022.

Rutten Köpenhamn-Amman börjar med tre flyg i veckan, med avgångar på tisdagar, torsdagar och söndagar. Royal Jordanian kommer kontinuerligt att se över möjligheterna att öka frekvensen baserat på efterfrågan. Rutten erbjuder nordbor en bra förbindelse till Amman och vidare till Jordaniens underverk, inklusive det heliga landet, Döda havet, Petra, Wadi Rum, Aqaba och mycket mer. Dessutom är linjen viktig för näringslivet i Norden och Mellanöstern. Den återöppnade linjen kommer att flygas med Airbus A319 med 11 säten i Business Class och 105 säten i ekonomiklass. Ombord erbjuds full-serviceprodukt med måltider och bagage som ingår i biljettpriset. Royal Jordanian är en stolt oneworld-alliansmedlem, med sina 13 internationella partners som erbjuder ett brett nätverk av över 1 000 flygplatser i 170 länder. Samarbetsavtalet med SAS möjliggör snabba och smidiga byten via Köpenhamn.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

RJ:s Chief Commercial Officer Karime Makhlouf sa: ”Vi på Royal Jordanian är glada över att kunna återuppta trafiken på linjen Köpenhamn-Amman. Vi vet att linjen behövs. Många av våra kunder som vill besöka familj och vänner i Jordanien och regionen har mer eller mindre krävt att vi ska återuppta rutten snarst möjligt. Jordanien erbjuder mycket intressant att se och uppleva för olika intressen och besökare: ekoturism och äventyr, wellness, historia, religion och kultur, MICE och god mat. Vi vill även vidareutveckla vårt samarbete med researrangörerför att erbjuda fler nordbor en möjlighet att boka sin paketresa genom våra partners för att upptäcka Jordaniens underverk”.

Rutten mellan Köpenhamn och Amman stoppades tillfälligt i mars 2020 på grund av covid-19-pandemin. Jordanien har varit ett av de första länderna i Mellanöstern som har öppnat igen för turist- och affärsresenärer.

R

SENASTE NYTT

ANNONS: