Djurgårdsfärjan linje 82

Strömma Turism & Sjöfart AB och Serco, (internationell leverantör av tjänster till offentlig sektor), får förnyat förtroende att driva Djurgårdsfärjorna i Stockholm. Trafiken bedrivs av det samägda företaget Djurgårdens Färjetrafik AB och gäller i 6 år.

Djurgårdsfärjorna transporterar varje år över två miljoner passagerare i Stockholm. Färjorna är viktiga för såväl Stockholms turistnäring som kollektivtrafiken och går mellan Slussen, Skeppsholmen och Djurgården.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

  • Vi är självklart glada över att ha fått förnyat förtroende från Region Stockholm att driva Djurgårdsfärjorna. Vi kommer fortsätta att ge bästa möjliga service till både stockholmare och turister, säger Patric Sjöberg, VD Strömma Turism & Sjöfart AB. 
  • Serco är ett internationellt företag med bred kunskap inom offentlig sektor och trafikupphandlingar och Strömma Turism & Sjöfart AB har lokalkännedom och kunskap om service och att sätta kundens behov i centrum. Vi hoppas att detta fruktbara partnerskap kan leda till fler trafikavtal i framtiden.

Patric Sjöberg förklarar vidare att framgången med samarbetet mellan Serco och Strömma Turism & Sjöfart ligger i att företagen kommer från två olika branscher med erfarenheter som kompletterar varandra och stärker slutresultatet.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report