Punta Cana, Dominikanska republiken
Foto: TUi, Dominikanska republiken

Nu utökar TUI sitt utbud med två nya drömresmål till den kommande vintern. Direktflyg från Stockholm till Dominikanska republiken börjar i november och till Jamaica i december. Dessa destinationer kommer att flygas med TUIs Dreamliner. Gemensamt för dessa öar är vita sandstränder, turkost hav och en avslappnad karibisk atmosfär. 

TUI väljer nu att bredda sitt vinterprogram för att möta en ökande reslust bland svenskarna. Med lanseringen av de nya spännande resmålen vill TUI locka svenska resenärer som är nyfikna på att utforska Karibien.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Tillskottet av Jamaica och Dominikanska republiken är nästa steg i att utöka vårt vinterprogram på en marknad där intresset för utlandsresor är stort. Med direktflyg från Stockholm och Köpenhamn får våra Svenska kunder en enkel möjlighet att uppleva två spännande destinationer som vi ser fram emot att välkomna dem till, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.

Jamaica – reggae, rom och drömstränder

På Jamaica kommer resenärerna att hitta gräddvita karibiska stränder, ett turkost hav, en avslappnad atmosfär och palmer som verkar svänga i takt med reggaemusik. Sevärdheter på Jamaica inkluderar Dunn´s River Falls och Bob Marleys födelseplats, Nine Mile. Populära att besöka är också öns berömda romdestillerier. Hotellstandarden i Jamaica är hög och det finns ett urval av alternativ för både familjer, såväl som för mer vuxna smaker. TUI direktflyg landar på Montego Bay Airport.

Royalton Negril Resort & Spa, Negril, Jamaica

Karibiska rytmer och gräddvita sandstränder 

Fängslande dansmusik hörs överallt – på stränderna, barerna, butikerna och i taxibilarna. I Dominikanska republiken är det musiken som får en att röra på höfterna framförallt merengue och bachata. Dominikanska republiken är känt för sitt tropiska klimat och långa sandstränder kantade av palmer. Det turkosglittrande havet har en medeltemperatur på cirka 26–28 °C. Öns korallrev är perfekta för snorkling och dykning. I TUIs utbud av hotell erbjuds bland annat högkvalitativa all inclusive-hotell.  

Riu Bambu, Punta Cana, Dominikanska republiken 


Jamaica
: Direktflyg från Arlanda och Köpenhamn med start december till och med mars.  
Dominikanska republiken
: Direktflyg från Arlanda och Köpenhamn med start november till april. 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report