Ny flygbusslinje mellan Örebro Airport och Örebro Resecentrum

FlixBus har i samarbete med Let´s Go By Bus öppnat en ny flygbusslinje mellan Örebro Airport och Örebro Resecentrum. I ett första skede ska linjen matcha flygförbindelser till London med tur och returresor måndag och fredag.

– När Örebro Airport tog kontakt med oss så kände vi direkt att vi ville vara med och bidra med en bra förbindelse och ökad tillgänglighet till flyget. Vår lokala förankring gör också att vi med kort varsel kan anpassa trafiken utifrån efterfrågan och därmed bidra till ett flexibelt och hållbart resande, säger Daniel Sjöman vd på Let´s Go By Bus.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Biljetter säljs via FlixBus hemsida och FlixBus-appen samt direktförsäljning på bussen.

– Via FlixBus biljettsystem, app och hemsida, så kan resenärer enkelt boka sina biljetter till och från flygplatsen. Det känns roligt att få samarbeta med Let´s Go By Bus och på så vis bidra till en efterfrågad linjetrafik mellan Örebro centrum och Örebro flygplats, säger Kajsa Ekelund kommunikationschef på FlixBus.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report