Foto:friluftsframjandet

Igår presenterades Sifo Kantars anseendeindex för intresseorganisationer. Friluftsfrämjandets anseende ligger högt upp på listan även i år.

–Det gör mig så otroligt stolt att Friluftsfrämjandet även i år värderas så högt av allmänheten genom Sifo Kantars undersökning. Det är våra 8000 ideella ledare som är och bär vårt varumärke och som de senaste 130 åren har skapat äventyr över hela landet. Detta är ett fantastiskt kvitto på att vår verksamhet håller mycket hög kvalitet och gör skillnad för väldigt många människor. På köpet bidrar vi dessutom till en bättre folkhälsa på samhällsnivå, säger Kristina Ljungros, Generalsekreterare Friluftsfrämjandet

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Anseendeindex mäter allmänhetens tilltro eller intryck till en organisation, samt vilken kvalitet och framgång allmänheten tillskriver organisationen. Betygsättningen sker inom 5 frågeområden.

Läs undersökningen Anseendeindex intresseorganisationer 2022 här.

Efterfrågan på Friluftsfrämjandets verksamhet är enorm och friluftslivet har blivit mer populärt och viktigt de senaste åren. Friluftsfrämjandet jobbar för att göra friluftslivet till en plats för alla, värna allemansrätten och verka för ökad respekt för naturen.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report