Foto:Friluftsfrämjandet

De invalda är Anna Nergårdh, Ulrika von Thiele Schwarz och Peter Westman.

Anna Nergårdh är specialistläkare i kardiologi och internmedicin. Anna har haft flera uppdrag på ledningsnivå inom svensk hälso- och sjukvård, bland annat som chefsläkare och biträdande landstingsdirektör i Stockholm. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Ulrica von Thiele Schwarz är leg psykolog och professor i psykologi, verksam vid Mälardalens universitet och Karolinska institutet. Med en bakgrund i företagshälsovården har hennes forskningsintressen kretsat kring hur man gör för att skapa de bästa möjliga förutsättningar för att människor både ska kunna må bra och lyckas med de uppgifter de ställs inför. 

Peter Westman arbetar idag som biträdande Generalsekreterare på Världsnaturfonden WWF, och är i grunden biolog och geovetare med naturvårdsinriktning men har också läst socialantropologi. Peter har tidigare bl.a. jobbat som nationalparkschef, departementsråd och chef för naturvårdsenheten på Miljödepartementet. 

De tidigare styrelseledamöterna Henrik Tell och Katarina Wendt Englund omvaldes vid dagens stämma. Sedan tidigare är följande personer invalda i styrelsen: Erik Lundvik (ordförande), Karin Olsson, Anders Gerward och Christopher Hamilton.

”Valberedningen har strävat efter en balans av kontinuitet och förnyelse i styrelsen. Vi har sökt efter spetskompetens i bland annat folkhälsa, finans och pedagogik men även efter mer generell men viktig erfarenhet av bolagsstyrning och ledarskap. Vi är därför stolta och glada över att kunna nominera tre nya kandidater och två omval av ledamöter till årets stämma.” Sabina Rasiwala, valberedningens ordförande.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report