Taste by Nordrest på Stockholm Arlanda Airport. Foto: Swedavia
Foto: SwedaviaTaste by Nordrest blir unika på Stockholm Arlanda Airport med konceptet att erbjuda bufféer för såväl frukost, lunch, middag och mellanmål. Taste by Nordrest är en i raden av kommande nya etableringar på Arlanda.

Taste by Nordrest, som öppnade 22 maj, ligger vid Gate 6 i Terminal 5 och är först ut på flygplatsen med att erbjuda ett buffékoncept. De kommer att servera en all-day-long-lösning för såväl frukost, lunch, middag och takeaway, med en högkvalitativ buffé i centrum. På Taste by Nordrest finns även veganska, vegetariska, gluten- och laktosfria alternativ. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Restaurangens bufféer kommer innehålla ett vällagat utbud av rätter med smaker från Skandinavien och övriga världen. Över ett dussin olika sallader samt sex olika varmrätter att välja mellan, och som avrundning på måltiden finns det alltid mjukglass. Allt är  inkluderat i buffépriset. 

– Vi är glada och förväntansfulla över att få erbjuda ett unikt matkoncept för Arlanda, där vi kommer att servera schyssta måltidsupplevelser för såväl resenärer som medarbetare på Arlanda, säger Michael Bühring, VD på Taste by Nordrest.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report