Anna Käll. Fotograf Truls Bärg.
Anna Käll. Fotograf Truls Bärg.

Grand Hotel i Lund och Hotel Lundia stärker företagsledningen genom att ta in Anna Käll som hotelldirektör. Maria Paulsson fortsätter som VD för familjeföretaget, med fokus på strategiska framtidsfrågor.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Anna har gedigen erfarenhet av hotelldrift från Hilton och Marriott som hon basade över i Köpenhamn. Hon kommer senast från rollen som chef för shoppingcentret Nova Lund. 

Anna Käll – ”Jag ser fram emot att utveckla Grand Hotel och Hotel Lundia. Jag känner ansvar och glädje inför uppgiften att leda dessa anrika familjehotell. Grand är ju Lunds naturliga mötesplats! Jag är starkt förankrad i min hemstad Lund, vilket naturligtvis bidrar till mitt engagemang”.

Maria Paulsson – ”Anna är väl lämpad att driva vårt servicetänk till ännu en nivå. Med Anna på plats som hotelldirektör frigörs min tid så att jag kan ägna mig åt vidareutveckling av både fastigheter och rörelse”.

Anna Käll tillträder som hotelldirektör för Grand Hotel och Hotel Lundia den 22 augusti.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report