Foto:Kroatien

Kroatien är ett land med ett rikt historiskt och kulturellt arv och en vacker natur. Ett land vars rika kulturarv inte bara kan hittas i många muséer, gallerior, kyrkor, national- och naturparker, varav många är upptagna på UNESCOs världsarvslista. Kroatien är unikt genom sin sammanvävda blandning av fyra olika kulturella influenser – från väst och öst, från Centraleuropa och från södra Medelhavet.

Kroatiens största fördel är att landet, trots den långa turismtraditionen, fortfarande är en av de sista oförstörda delarna av Medelhavet när det gäller autenticitet, atmosfär och livsstil. Samtidigt är Kroatien ett sofistikerat land som kan skryta med många kulturella och naturliga platser och aktiviteter, bland annat camping, vattensporter, kultur, wellness och äventyrsturism. En av Kroatiens främsta produkter är utan tvekan den utsökta maten och vinet, som nyligen har visat sig vara bland de bästa av de bästa i internationella rankningar.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

30 maj firar Kroatien nationaldag och du är välkommen att inspireras av kroatisk musik, dans och sång samt få inspiration till din Kroatienresa!

På plats finns representanter från bland annat Zadar, Sibenik, Kvarner, Krka National Park, Dubrovnik och Split.

Det kommer även att finnas chans att provsmaka kroatiska delikatesser, testa ekologiska skönhetsprodukter och vinna hotellövernattningar i Kroatien.

Tid och Plats

30 maj, kl 12-17

Strandvägen 8, intill” MS Stockholm”

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report