TUI toppar bland framtidens arbetsgivare
Foto:TUI

Karriärföretagen har via sitt studentnätverk under Februari – April 2022 genomfört en omröstning gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan, vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2022? TUI toppar listan bland studerande ekonomer framför företag som IKEA och Spotify.

Karriärföretagen har nu sammanställt vilka arbetsgivare bland årets Karriärföretag inom respektive kategori som fått flest röster och som studenterna anser vara mest attraktiva att få arbeta och göra karriär på. Topp 10 listorna för varje kategori presenteras på karriarforetagen.se idag den 25e Maj.

Vi är mycket stolta över denna utmärkelse. Det är ett bevis på att det arbete vi lägger ner på att skapa en positiv företagskultur, med arbetsplatser anpassade för framtidens sätt att arbeta där man som anställd har möjlighet att växa i sin roll och får möjlighet att jobba i en internationell kontext med en fantastisk produkt. Säger Marc Göranson-Svare, HR-chef på TUI

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Deltagare i omröstningen i år var totalt 2.867 studenter från 27 universitet som just nu studerar en akademisk utbildning fördelat på följande kategorier: CivilIngenjörs-studenter, Högskoleingenjörs-studenter, Ekonomistudenter, IT-studenter, Samhällsvetare-studenter, Fastighetsmäklare-studenter och Jurist-studenter.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report