Nytt rekord − resandet över sundet med ForSea fortsätter att öka

Ressuget håller i sig och ForSea kan lägga ännu en rekordhelg bakom sig. Under Kristi Himmelsfärd var det många som valde att korsa sundet och njuta både ombord på färjorna och av upplevelser på andra sidan sundet.

Färjorna sjuder av liv, butikens rika utbud lockar, restaurangerna är fullbokade och nya rekord sätts. Totalt 135 000 resande färdades med ForSea under perioden onsdag – söndag (25–29/5). Granskas enbart landgångspassagerare visar siffror på rekordhöga 80 000 passagerare under dagarna 21–29 maj, en summa som slår det tidigare veckorekordet från 2017. 

” Det är med glädje vi kan konstatera att vi går förbi rekordet från 2017. Det blir tydligt för oss att vårt utbud ombord och resan i sig är verkligt uppskattat av våra resenärer. Vi fortsätter knyta samman regionen och möjliggör för ökad aktivitet hos såväl handel- som restaurangsektorn på båda sidor sundet. Samtidigt ser vi en ökning av försäljning hos oss ombord och fullbokade restauranger. Glädjande på alla vis, säger Kristian Durhuus”, CEO ForSea.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

SENASTE NYTT

ANNONS: