Noel Ekstrand, General Manager på The Vault Hotel Helsingborg
Foto: The Vault Hotel Helsingborg

Noel Ekstrand, som senast kommer som F&B Manager från Malmö Live och tillträder som ny General Manager på The Vault Hotel Helsingborg. 

Från starten av Maj kliver Noel in som General Manager för The Vault Hotel och tar med sig sina erfarenheter, driv och kompetens för att lyfta Helsingborgs ledande boutiquehotell till ytterligare nya nivåer. I takt med detta ges även Annelie Riippa utökat ansvar som Hotel Manager på The Vault Hotel. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”Nu blickar vi framåt med stor förväntan och spänning. Ser fram emot att får leda förändringsarbetet med att fortsätta flytta fram positionen ytterligare, möta upp återstarten för branschen och jobba för att lyfta upp The Vault som attraktiv arbetsplats, samt fortsätta leverera och utveckla gästupplevelser av världsklass i våra unika miljöer. ” säger Noel Ekstrand 

”Vi är väldigt glada över rekryteringen av Noel som kommer in med en spetskompetens inom F&B och som tillsammans med teamet på hotellet ska ta det till nästa nivå. I linje med vår satsning så lyfter vi även upp Annelie Riippa som Hotel Manager för The Vault Hotel. Nu vässar vi teamet för att utveckla verksamhetens möjligheter och potential ytterligare.” Säger André Åberg VD för Room Republic.

The Vault Hotel består av 56 rum, restaurang Trattoria Venti och den populära Autriumbaren, samt en del av Worlds Hotels Crafted Collection. Hotellet i Room Republics regi invigdes i November 2018. The Vault Hotel har efter omfattande renovering snabbt vuxit fram till regionens ledande lifestyle- och boutiquehotell, som befäste sin position i stormen av pandemin. Här tas vännerna med på en unik gästupplevelse med design och inredningskoncept mitt i centrala Helsingborg, från kontinental lyx till en svunnen tid i den anrika och historiska bankbygganden som anrättades vid tidigt 1900-tal.

Room Republic-gruppen driver fem hotell med utgångspunkt från södra Sverige och Palma de Mallorca. Koncernen består idag av The Vault Hotel Helsingborg, V Hotel Helsingborg, Hotel Statt Hässleholm, Hotel Feliz och Palma Suites på Palma de Mallorca, samt välgörenhetsprojektet Dandelion Child i Sydafrika.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report