Foto: Peter Alendah

Den 4 juni öppnar Skara Sommarland för säsongen och välkomnar alla besökare till semesterns bästa dagar med bad, vattenrutschkanor och åkattraktioner för hela familjen. Alla biljetter förbokas online och nytt för i år är två olika kvällsaktiviteter i parken – Bryggan By Night för campinggäster i juli och fyra kvällsöppna junikvällar för bad- och åksugna gäster.

Den 4 juni öppnar Skara Sommarland för säsongen, där alla bad- och åkattraktioner samt camping står redo för alla semestersugna besökare. Flera av åtgärderna som infördes under pandemin visade sig leda till bättre upplevelser för besökarna och behålls till säsongen 2022, så som förbokning av biljetter till ett specifikt datum och ett begränsat antal besökare i parken. Biljetter och boende kan bokas redan nu på Skara Sommarlands hemsida.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Nytt för i år är att hela parken håller Kvällsöppet under fyra kvällar, 13-16 juni, för både kvällsåk och kvällsbad.

Dessutom får alla Skara Sommarlands campinggäster en helt ny kvällsaktivitet under hela juli månad, Bryggan By Night, där restaurang Bryggan håller kvällsöppet med mat och livemusik. Gästerna kan då också passa på att njuta av kvällsåk i den hissnande attraktionen Snake eller ta en kvällstur i gokarten Imola2000.

– Det känns fantastiskt att kunna öppna hela parken igen utan restriktioner, något som vi inte kunnat göra sedan 2019. Nu är vi redo att välkomna alla besökare till våra fantastiska pooler och fartfyllda attraktioner, säger Skara Sommarlands vd Christine Karmfalk.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report