Foto:MSC Cruises

MSC Cruises redovisar ännu en månad av stark försäljning. Maj månad stänger med hela 45 procent bättre jämfört med samma period 2019. ”Vi hade i vår planering att Q1 skulle öppna långsamt och att Q2 skulle öka mera i jämförelse med samma period 2019. Men att vi skulle hamna kring 50% högre i försäljning låg inte i vår planering”, säger Claes Tamm, Nordenchef MSC Cruises.

Claes Tamm fortsätter; ”Vi ska dock vara medvetna om att branschen och inte minst konsumenten har vissa utmaningar inför sommaren. Jag tänker främst på tre saker; bristen på flygkapacitet och priserna som därmed följer, väntetiden av förnyade pass samt de extremt långa köerna på Arlanda pga Swedavias brist på planering”.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”I vår dagliga dialog med partners och slutkunder upplyser vi om ovan punkter. Det gör säkert att många känner av att dom måste boka sin resa typ nu och inte vänta till sista minuten”, avslutar Claes Tamm.

SENASTE NYTT

ANNONS: